Qui som / Què fem

Qui som

Som lobbistes professionals amb més de deu anys d’experiència que treballem per defensar interessos sectorials per a associacions i per a grans i mitjanes empreses. Desenvolupem estratègies per generar capital polític i cercles de confiança per influir en la presa de decisions polítiques i per millorar la contractació pública entre d’altres àmbits de la gestió pública. Hem treballat amb diferents sectors de l'economia aconseguint apropar amb èxit el teixit empresarial a les administracions públiques aportant coneixement de sector i resolent problemàtiques en benefici de l’interès general. També realitzem actuacions encaminades al millorar el posicionament corporatiu i per aconseguir la cooperació o la col·laboració entre les grans i mitjanes empreses per facilitar el seu creixement i competitivitat.

Joan Vilar i Carreras


Joan Vilar és politòleg, empresari i un lobbista expert. Casat i pare de dues filles, va iniciar la seva carrera professional de la mà de la seva dona amb un negoci de missatgeria i, més tard, va centar-se en l’àmbit de la formació professional. Va cursar un màster a la Universitat Politècnica de Barcelona en Formació de Formadors i un altre en Política i Govern organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i ESADE. El seu projecte de final de màster té un gran pes en la societat catalana actualment i rep el nom d’ACEDE (Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris), de la qual n’és el president. En l’àmbit estatal també és el president de l’associació AECPYMES (Asociación Española para la Competitividad de Pymes).

Jaume Pallerols


Jaume Pallerols és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB i amb un màster per l’IESE en Direcció General, és el secretari general de l’ACEDE i d'AECPYMES, feina que compagina amb la de consultor d’estratègia empresarial. Des de fa deu anys realitza, conjuntament amb Joan Vilar, projectes de lobby sectorial tant a Catalunya com a la resta de l’Estat espanyol i a la Unió Europea. S’ha capficat en dignificar el lobby perquè la defensa d’interessos legítims és un dret que té tot ciutadà, empresa o col·lectiu sempre que es faci amb total transparència. El lobby és molt més que una defensa d’interessos ja que comporta estratègia, acció, ètica i tècniques específiques. Per tot això, Pallerols està convençut que el lobby és una peça clau per a les pimes i per a moltes organitzacions que vulguin defensar els seus interessos d’una manera professional, constant i transparent. És decisiu entendre, doncs, que un problema només es pot resoldre si l’afrontes com a un projecte.