Article recomanat: “A les 5, reunió amb la FaPaC” de El Periódico de Catalunya

Registre de Grups d’Interès del Parlament de Catalunya
3 de març de 2017
Mostra-ho tot

Article recomanat: “A les 5, reunió amb la FaPaC” de El Periódico de Catalunya

Roda de premsa de la Mesa del Parlament en la que es va anunciar el registre de grups d'interès

Foto: ACN / Maria Bélmez

El passat 14 de febrer es feia operatiu el Registre de grups d’interès del Parlament de Catalunya i al qual Lobby Ètic va fer efectiva la seva inscripció durant els primers dies de funcionament.

En aquest sentit us volem recomanar l’article de l’Agustí Sala publicat a El Periódico de Catalunya diumenge passat, 12 de març de 2017. Un resum concís de com funciona i què suposa que hi hagi un registre de grups d’interès, un element important i indispensable que reforça la tan reclamada transparència.

En l’article s’explica de forma clara i pràctica com funciona el registre de lobbies de la cambra catalana on actualment hi ha inscrites un total de 96 entitats a les que s’han de sumar 33 sol·licituds en curs.

En l’article de l’Agustí Sala hi ha també declaracions de Joan Vilar com a president de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE), una de les primeres entitats que es va inscriure en el Registre de Grups d’interès del Parlament de Catalunya, o dit d’una altra manera, un dels primers lobbies inscrits.

Podeu llegir l’article de El Periódico de Catalunya aquí