Registre de Grups d’Interès del Parlament de Catalunya

Declaració a favor de la contractació pública amb responsabilitat social
3 de febrer de 2017
Roda de premsa de la Mesa del Parlament en la que es va anunciar el registre de grups d'interès
Article recomanat: “A les 5, reunió amb la FaPaC” de El Periódico de Catalunya
14 de març de 2017
Mostra-ho tot

Registre de Grups d’Interès del Parlament de Catalunya

Ja estem inscrits al Registre de grups d’interès del Parlament de Catalunya. Sí, en aquest també, perquè com a lobbistes sempre hem defensat la necessitat d’una regulació, ja del tot consolidada, i una aposta ferma per la transparència.

El passat 14 de febrer es feia operatiu el Registre de grups d’interès del Parlament de Catalunya, en compliment de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, amb l’objectiu de garantir la transparència de tota l’activitat pública, especialment la relativa als grups d’interès o lobbies. Una setmana després es va certificar el nostre registre com a Lobbying, Government Relations & Public Affairs, S.L. Aquí podeu veure accedir a la informació publicada.

Amb la inscripció al Registre de grups d’interès del Parlament de Catalunya completem el cercle ja que també estem inscrits al Registre de grups d’interès de la Generalitat de Catalunya i al Registre de grups d’interès de la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència),recordant que prèviament també ens vam inscriure al registre del Parlament Europeu.

Podeu consultar tota la informació del Registre de grups d’interès del Parlament de Catalunya aquí