Declaració a favor de la contractació pública amb responsabilitat social

Barcelona pionera en l’elaboració de la Guia de Contractació Pública Social
31 de gener de 2017
Registre de Grups d’Interès del Parlament de Catalunya
3 de març de 2017
Mostra-ho tot

Declaració a favor de la contractació pública amb responsabilitat social

En el marc de la de la constitució de la Taula de Contractació Pública realitzada el passat mes d’octubre de 2016, l’Ajuntament de Barcelona i una vintena d’organitzacions i entitats van aprovar una declaració conjunta a favor de la contractació pública amb responsabilitat social.

L’Ajuntament de Barcelona, encapçalat per la seva alcaldessa, Ada Colau, així com les associacions empresarials, els sindicats i les entitats que van constituir la Taula de Contractació Pública  i que van elaborar la Guia de Contractació Pública, juntament amb el consistori barceloní, van signar l’esmentada declaració que vol potenciar una contractació pública que es regeixi per la màxima transparència i objectivitat, així com amb una conducta ètica i moral.

En total van ser 17 les associacions, organitzacions i entitats que van signar i aprovar la declaració, entre elles, AECPYMES (Asociación Española para la Competitividad de las Pymes), ADEDSA (Associació Catalana d’Empreses de Serveis Auxiliars i Multiserveis) i ASCEN (Associació Catalana d’Empreses de Neteja), totes elles representades per Jaume Pallerols.

Podeu descarregar-vos la declaració a favor de la contractació pública amb responsabilitat social clicant aquí