Entrevista a Joan Vilar i Jaume Pallerols a “El Matí a Ràdio 4” Dilluns, 09/05/16

“Lobby. Eina clau per a les empreses i la política”. El què, el qui, el com, el per què del lobbisme
9 de maig de 2016
Num. 775 Registre de Grups d’Interès de la Generalitat de Catalunya
20 de gener de 2017
Mostra-ho tot

Entrevista a Joan Vilar i Jaume Pallerols a “El Matí a Ràdio 4” Dilluns, 09/05/16

Què és un lobby? Quines tasques fa? Quines han de ser les seves funcions en l’actual àmbit polític? Quina ha de ser la seva relació amb el món empresarial? Com ha de ser la relació entre lobbistes i polítics? Quines són les eines per ser un bon lobbista? Per què el lobby té mala imatge? Com ho podem evitar?

De tot això i moltes coses més han parlat el Joan Vilar i el Jaume Pallerols aquest dilluns, 9 de maig, al programa “El Matí a Ràdio 4”, on també han presentat el llibre “Lobby. Eina clau per a les empreses i la política” que tot just acaba d’editar-se.

Per escoltar l’entrevista sencera, només heu de clicar aquí