Els socis fundadors de Lobby Ètic i representants de diferents empreses visiten La Moncloa

Lobby Ètic i trenta empresaris es reuneixen amb Albert Rivera al Parlament de Catalunya
30 de juny de 2015
Lobby
11 de setembre de 2015
Mostra-ho tot

Els socis fundadors de Lobby Ètic i representants de diferents empreses visiten La Moncloa

Joan Vilar i Jaume Pallerols es reuneixen amb diferents càrrecs rellevants al Palau de La Moncloa per tractar temes relacionats amb la representativitat de les pimes i amb la centralització de la contractació pública


AECPYMES Angelina TrigoMadrid, 9 de juliol del 2015.- Els socis fundadors de Lobby Ètic, Joan Vilar i Jaume Pallerols, van acudir el passat dijous 9 de juliol a La Moncloa acompanyats de representants de diferents empreses amb l’objectiu de fer visibles assumptes relacionats amb tot allò que ha suposat l’última reforma laboral per a la representativitat de les pimes així com amb la centralització de la contractació pública.

Primer varen reunir-se amb Daniel Navia, director general de Polítiques Financeres, Macroeconòmiques i Laborals, que anava acompanyat per Ángel Jurado, assessor de l’Oficina Econòmica del President del govern espanyol. En aquesta trobada van tractar, sobretot, de com s’ha vist afectada la representativitat de les pimes en l’última reforma laboral així com també la centralització de la contractació pública (CORA) i la publicació de l’Informe de la Comissió Europea amb respecte al compliment d’Espanya del V principi de la Small Business Act.

Més tard, Vilar i Pallerols es van trobar amb Angelina Trigo, la directora de l’Oficina per a la Execució de la Reforma de l’Administració-Vicepresidència del govern estatal, on es va exposar el desenvolupament dels primers concursos de centralització que està portant a terme la Direcció General de Racionalització de la Contractació.