Álvaro Nadal anuncia una millora en la competitivitat de les empreses en una trobada amb Lobby Ètic

Lobby Ètic es lamenta que el Govern espanyol mantingui les taxes judicials per a les pimes
5 de març de 2015
Maria Recuero: “No volem que ens vinculin amb la definició negativa de lobby, però amb la positiva, la USOC ho és en tota regla”
16 d'abril de 2015
Mostra-ho tot

Álvaro Nadal anuncia una millora en la competitivitat de les empreses en una trobada amb Lobby Ètic

El secretari d’Estat i director de l’Oficina Econòmica del president del govern espanyol va exposar en una reunió el passat divendres 13 de març que les empreses espanyoles estan “guanyant competitivitat” i va remarcar l’exportació com a element fonamental


Barcelona, 13 de març del 2015.- El secretari d’Estat i director de l’Oficina Econòmica de La Moncloa, Álvaro Nadal, va apuntar l’exportació com a punt clau en el desenvolupament de l’economia espanyola durant una trobada amb Lobby Ètic i representants d’empreses a l’hotel H10 Marina de Barcelona.

Malgrat que quan varen arribar al govern es van trobar amb una “economia sense competitivitat” i un “dèficit públic espectacular”, Nadal va recordar que “l’avantsala de qualsevol recuperació és una millora de l’estabilitat” i, per això, és necessari “mirar a l’exterior”. Al seu parer, gràcies a l’exportació “som més productius, podrem sortir de la crisi i millorar substancialment el nivell de vida”. D’aquesta manera, “la inversió i la contractació han de centrar-se en sectors oberts i competitius”.

El director de l’Oficina Econòmica de la presidència del govern estatal va celebrar, al mateix temps, el fet d’haver trobat alternatives al rescat i no haver-se vist forçats a sortir de l’euro. Gràcies a algunes actuacions que ha portat a terme el govern espanyol, com per exemple la llei d’emprenedors o “la millora dels costos administratius de les empreses”, Nadal va remarcar que “estem guanyant poder adquisitiu i les nostres empreses estan guanyant competitivitat”.

Els empresaris assistents a l’acte van plantejar problemàtiques referents al mètode de finançament de les petites i mitjanes empreses i, en aquest sentit, van reclamar la necessitat de crear noves polítiques que “donin més suport a la pime i acabin amb els obstacles” que les limiten.